Wie viele unnötige Produkte befinden sich in Ihrem Badezimmer und Ihrer Speisekammer?

Die meisten Menschen haben Produkte zu Hause, die nicht halten, was sie versprechen. Das Ergebnis ist, dass…

… Ihre Schränke voller Flaschen, Gläser und Produkte sind
… Sie für jedes andere Problem oder jede andere Anwendung etwas anderes benötigen
… Sie nicht mehr glauben, was die Hersteller auf ihren glitzernden Verpackungen versprechen


Gute Pflege- und Wartungsprodukte wirken. Man braucht sie nicht in großen Mengen oder in endlosen Variationen. Entdecken Sie Bormo: eine belgische Spitzenmarke mit pflanzlichen Kosmetik- und Hygieneprodukten, die seit mehr als siebzig Jahren hält, was sie verspricht – und noch mehr.

Entdecken Sie das gesamte Bormo-Sortiment


BORMO TOPPER, die Ihnen das Leben erleichtern


Es gibt drei Möglichkeiten, die Vorteile von Bormo kennenzulernen. Welches passt zu Ihnen?

Option 1: Lesen Sie die Geschichten zufriedener Bormo-Benutzer


Möchten Sie von einer zuverlässigen Quelle erfahren, für welche Anwendungen Bormo geeignet ist? Finden Sie heraus, welche Bormo-Produkte sich am besten verkaufen und warum.
Diese Kunden geben ihre ehrliche und offene Meinung ab, damit Sie entscheiden können, ob Bormo auch für Sie und Ihre Familie eine gute Wahl ist.

Direct naar de gebruikservaringen

Optie 2: Ga naar je dichtstbijzijnde verdeelpunt

Wil je de Bormo-producten zelf zien en ruiken en van iemand die je vertrouwt horen wat ze kunnen doen? Klik dan hier om je dichtstbijzijnde verdeelpunt (natuurwinkel, bioshop, therapeut, gezondheidsinstituut…) te vinden. (Link naar overzichtspagina)
Vind je geen verdeelpunt in de buurt? Bel of mail de Bormo-producent Lieve Capoen rechtstreeks via 0479 74 86 69

Optie 3: Verdeel Bormo in jouw winkel, praktijk of instituut

Ben je een therapeut of een uitbater van een gezondheidsinstituut of zaak die natuurlijk verantwoorde producten aanbiedt? Wil je graag het stevige Belgische kwaliteitsmerk Bormo als extra troef aan je klanten kunnen voorstellen? Vanuit Rhytmic Energy bv werken we samen met partners die de Bormo-producten verdelen.

Neem contact op om de mogelijkheden te kennen. 

Doe zoals vele honderden andere particulieren en professionelen in binnen- en buitenland en kies heel bewust voor de vele voordelen van Bormo voor jezelf, je familie en je omgeving. 

Bekijk hier enkele populaire Bormo-blogberichten

blogs

Ontdek wat planten en kruiden allemaal voor jou kunnen doen

Wat is het geheim van Bormo? De levenskracht van de geselecteerde planten en kruiden. Het volledige assortiment van Bormo is artisanaal vervaardigd in België en heeft een krachtige energetische werking.

Bormo is geen eendagsvlieg die meesurft op een of andere hype.
De Bormo-producten zijn al ruim 70 jaar op de markt. Ze zijn de vrucht van jaren grondige studie en veldwerk door Ludwig Bormo.  filosofie

Als bezieler van Bormo maakte Ludwig Borms er een erezaak van om alleen zuivere grondstoffen te gebruiken en om de vitale krachten van de planten intact te laten zonder bewaarmiddelen of -technieken. Zo worden ze nog altijd gemaakt.   

Het resultaat?

Puur, biodynamisch, energetisch én krachtige producten. Vele honderden particuliere gebruikers uit binnen- en buitenland zijn enthousiast. Ook therapeuten en uitbaters van biowinkels die de Bormo-lijn verdelen zijn lovend. Testimonials 

Maar oordeel vooral zelf. Probeer de Bormo-producten uit en laat de werking voor zich spreken.
Wedden dat ook jij zal zeggen: “Waarom kende ik Bormo nog niet veel vroeger?”