Hoeveel overbodige producten staan er in jouw badkamer en voorraadkast?

De meeste mensen hebben producten in huis die niet doen wat ze beloven. Het gevolg is dat…

… je kasten volgestapeld zijn met flessen, potten en producten
… je voor elk ander probleem of toepassing iets anders nodig hebt
… je niet meer gelooft wat fabrikanten beloven op hun blitse verpakkingen


Goede verzorgings- en onderhoudsproducten werken. Je hebt ze niet nodig in grote hoeveelheden of in oneindig veel variaties. Ontdek Bormo: een op en top Belgisch merk met plantaardige cosmetica en hygiënische producten die al meer dan zeventig jaar doen wat ze beloven - en méér.

Ontdek het volledige Bormo gamma


BORMO-TOPPERS die uw leven eenvoudiger maken

Bad, douche en huis

voor meer info klik hier


Er zijn 3 manieren om de voordelen van Bormo te leren kennen. Welke past bij jou?

Optie 1: Lees de verhalen van tevreden Bormo-gebruikers

Wil je uit betrouwbare bron horen voor welke toepassingen Bormo aangewezen is? Ontdek welke Bormo-producten het best over de toonbank gaan en waarom.
Deze klanten geven eerlijk en ongezouten hun mening zodat jij kunt beslissen of Bormo ook voor jou en je gezin een goede keuze is.

Direct naar de gebruikservaringen

Optie 2: Ga naar je dichtstbijzijnde verdeelpunt

Wil je de Bormo-producten zelf zien en ruiken en van iemand die je vertrouwt horen wat ze kunnen doen? Klik dan hier om je dichtstbijzijnde verdeelpunt (natuurwinkel, bioshop, therapeut, gezondheidsinstituut…) te vinden. (Link naar overzichtspagina)
Vind je geen verdeelpunt in de buurt? Bel of mail de Bormo-producent Lieve Capoen rechtstreeks via 0479 74 86 69

Optie 3: Verdeel Bormo in jouw winkel, praktijk of instituut

Ben je een therapeut of een uitbater van een gezondheidsinstituut of zaak die natuurlijk verantwoorde producten aanbiedt? Wil je graag het stevige Belgische kwaliteitsmerk Bormo als extra troef aan je klanten kunnen voorstellen? Vanuit Rhytmic Energy bv werken we samen met partners die de Bormo-producten verdelen.

Neem contact op om de mogelijkheden te kennen. 

Doe zoals vele honderden andere particulieren en professionelen in binnen- en buitenland en kies heel bewust voor de vele voordelen van Bormo voor jezelf, je familie en je omgeving. 

Bekijk hier enkele populaire Bormo-blogberichten

blogs

Ontdek wat planten en kruiden allemaal voor jou kunnen doen

Wat is het geheim van Bormo? De levenskracht van de geselecteerde planten en kruiden. Het volledige assortiment van Bormo is artisanaal vervaardigd in België en heeft een krachtige energetische werking.

Bormo is geen eendagsvlieg die meesurft op een of andere hype.
De Bormo-producten zijn al ruim 70 jaar op de markt. Ze zijn de vrucht van jaren grondige studie en veldwerk door Ludwig Bormo.  filosofie

Als bezieler van Bormo maakte Ludwig Borms er een erezaak van om alleen zuivere grondstoffen te gebruiken en om de vitale krachten van de planten intact te laten zonder bewaarmiddelen of -technieken. Zo worden ze nog altijd gemaakt.   

Het resultaat?

Puur, biodynamisch, energetisch én krachtige producten. Vele honderden particuliere gebruikers uit binnen- en buitenland zijn enthousiast. Ook therapeuten en uitbaters van biowinkels die de Bormo-lijn verdelen zijn lovend. Testimonials 

Maar oordeel vooral zelf. Probeer de Bormo-producten uit en laat de werking voor zich spreken.
Wedden dat ook jij zal zeggen: “Waarom kende ik Bormo nog niet veel vroeger?”