Ik help mensen aan pure producten die goed zijn voor hen en hun omgeving

“Als ondernemer wil ik alleen producten aanbieden waar ik achter sta”
Dat wist ik al toen ik zaakvoerder was van onze zaak gespecialiseerd in elektrotechnisch materiaal en verlichting. Toen ik in het najaar van 2022 Bormo overnam van Ludwig Borms was dat ook zo.

Ik ben nieuwsgierig. Leergierig ook. Ik weet graag hoe iets gemaakt wordt. Zeker als het gaat om iets dat ik aanbied. Ik moet er zelf volledig van overtuigd zijn. 

Mijn beslissing om Bormo over te nemen was een logisch stap als ondernemer
Al veel jaren ben ik geïnteresseerd in de kracht van planten en de natuur. Daarom volgde ik een opleiding tot herborist en ik wist: “In die richting wil ik verder”. 

Ik zocht naar iets waar ik met volle overtuiging kon achter staan. Daarbij ging ik niet over één nacht ijs. Toen ik hoorde dat de Bormo-lijn nog artisanaal, in België en via een warm productieproces tot stand komt was ik meteen geïnteresseerd. Het sloot mooi aan bij mijn wetenschappelijke achtergrond.

Delicate ingrediënten die de grootste zorg verdienen
Bormo vertrouwt op de kracht van planten en kruiden. Dat vraagt Geen industrieel proces dus of agressieve bewerkingen met mixers. Daar stond de oprichter van Bormo voor. Zijn zachte, ambachtelijke werkwijze heb ik overgenomen.

Het productieproces van de Bormo-producten voltrekt zich in houten vaten. Aangezien hout chemisch neutraal is interfereert het niet met de natuurlijke ingrediënten. De kwaliteiten en de energie blijven dus behouden.

De Bormo-producten wérken. En daar draagt niet alleen het productieproces aan bij. Ook de stand van de maan en de toestand van degene die produceert zijn belangrijk. Als ik moe ben of onder stress sta, dan zal ik niet produceren of afvullen. Want ja: het volledige proces gebeurt manueel. Van het mengen van de ingrediënten tot en met het opnieuw wassen – met Bormo Hygiëne uiteraard – van de glazen flessen om ze te hergebruiken.

Mijn missie met Bormo
Om goed te zorgen voor jezelf en je omgeving is het nodig om te kiezen voor het allerbeste. Pure producten die al jarenlang hun kwaliteit en kracht hebben bewezen.

Het is mooi om te zien hoeveel mensen vandaag Bormo gebruiken. Niet alleen in België zijn er trouwe gebruikers van Bormo maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland… Ik word warm van berichtjes van mensen die vertellen hoe blij ze zijn met de Bormo-producten.

Dat zet me aan om elke dag met volle goesting en plezier mij in te zetten voor Bormo en de mensen die de producten gebruiken. Want ja: je mag me altijd een berichtje sturen en vragen stellen.  Contactpagina