Is Bormo Shampoo een goede keuze?

“Waarom zou ik kiezen voor de haarverzorgingsproducten van Bormo? In de supermarkt vind ik er voor maar een paar euro die ook hun werk doen.” Het is een opmerking die we soms krijgen. Misschien vraag jij het ook wel af. Als dat zo is, lees dan snel verder.

Ja, het is waar: aan de artisanaal gemaakte de haarverzorgingsproducten van Bormo hangt een prijskaartje. Als je de prijs van Bormo Shampoo bijvoorbeeld vergelijkt met de prijzen van een shampoo uit de supermarkt, dan denk je misschien dat de prijs van Bormo Shampoo wat bij de haren getrokken is.

Maar toch klopt het niet dat je beter af bent met een goedkope shampoo uit de supermarkt.

Ik ben Lieve en sinds 2022 ben ik het gezicht achter Bormo en Rhytmic Energy. Ik heb het bedrijf overgenomen omdat ik geloofde in de producten  waaronder de Bormo Shampoo. Net zoals de andere producten heeft ook Bormo Shampoo de energetische kracht van planten als basis. Het is een puur product zonder bewaarmiddelen of chemische troep. Dat weet ik, want ik produceer de Bormo Shampoo nu zelf volgens de formule en vertrouwde aanpak die ik geleerd heb van Ludwig Borms.

Bormo Shampoo wordt artisanaal gemaakt waarbij ik elk ingrediënt en iedere schakel van het proces persoonlijk in de gaten houd.
Vanuit mijn achtergrond als herborist vertrouw ik op natuurlijke ingrediënten zoals etherische oliën. Veel supermarktshampoos bevatten synthetische ingrediënten die niet alleen minder krachtig werken maar die zelfs je haar en hoofdhuid kunnen beschadigen omdat ze te agressief zijn. Vooral als je een gevoelige huid hebt mijd je die agressieve shampoos beter zo veel mogelijk. 

Kiezen voor de kracht van planten en kruiden om je haar te verzorgen heeft bovendien nog een voordeel. De Bormo Shampoo is geconcentreerd zodat je er maar weinig van nodig hebt. Dat wil zeggen dat je lang doet met een fles.

Heel veel mensen die Bormo Shampoo gebruiken zijn enthousiast over de resultaten en bevelen de shampoo aan aan anderen. Deze mond-aan-mondreclame zorgt ervoor dat Bormo Shampoo zichzelf verkoopt zonder dat er grootse reclamecampagnes voor nodig zijn.

Wil je blijven kiezen voor een goedkope shampoo die in de aanbieding staat in een supermarkt, of wil je een krachtige, natuurlijke shampoo waarvan mensen die hem al gebruiken zeggen nooit nog iets anders te willen?


Wie zijn de mensen die kiezen voor Bormo