Wie zijn de mensen die kiezen voor Bormo


Je hebt gehoord over de natuurlijke producten van Bormo. Je hebt de producten misschien al gezien in een natuurwinkel of biozaak in je buurt. Maar misschien twijfel je nog. Want je hebt nog geen echte reclames gezien over Bormo en je kent geen mensen die het al gebruiken. Ontdek in dit artikel wat gebruikers vertellen over de werking en het effect.

De Facebook-pagina van Bormo www.facebook.com/bormoproducten stond nog maar net online en had dus nog maar weinig volgers, of de eerste positieve reacties kwamen zich al. Zo was Helena blij om te ontdekken dat de zalf nog altijd bestaat. “Zou ik de Bormo zalf mogen bestellen bij u? Ik ben op zoek naar een winkel of iemand die er verkoopt”, vroeg ze.

Verdeelpunten
Als je een berichtje stuurt met je postcode, dan laten we ook graag weten wie de verdeler is in je buurt.  Dan krijg je er ook nog advies en gebruikstips op maat bij van een professional. Zoals je ook op de website kunt zien, zijn er heel wat natuurwinkels, biozaken en gezondheidsmensen die het aanbod van Bormo verdelen. Omdat je niet heel veel nodig hebt om de goede werking van de zal te kunnen ervaren, heb je trouwens niet om de haverklap een nieuw potje, fles of verpakking nodig.

Trouwe fans
Er zijn mensen in binnen- en buitenland die al jarenlang hun vaste verdeelpunt hebben. Zo bijvoorbeeld Jocelyn. Zij zegt over Bormo Wonder: “Zalige zalf. Die groene aparte kleur. Helpt echt doeltreffend.”
Bormo Wonder werkt goed voor verschillende kwalen en problemen. Daar kan Nick over meespreken. Ze ontdekte onze Facebook-pagina per toeval en schreef hoe zowel zij, haar dochter als haar kleinkinderen baat hebben bij Bormo Wonder. Ze schrijft: “Ik heb die Bormowonder al jaren. Prikt niet. Kleinkids noemen het een wonderzalf. Dochter zegt dat dit het enige is wat helpt tegen haar kloven aan handen. Dus topproduct. Wou ik eens laten weten. Zie nu dat er shampoo bestaat. Hou mij bezig met gezonde dingen op lichaam te smeren.”
Of zoals Erwin het zegt: “Altijd een potteke in huis. Het vervangt honderden zalfkes van de apotheker”.

Merk van vertrouwen
Mensen die op zoek zijn naar zuivere natuurproducten, naar ambachtelijke verzorgingsproducten of naar biologisch-dynamische producten op basis van plantaardige ingrediënten vinden ook Bormo. Op verschillende plaatsen online delen gebruikers hun ervaringen. Zo noemt een dame die Bormo Wonder al veertig jaar gebruikt het een ‘alleskunner’. “Je kan het zo gek niet bedenken of het helpt”, weet ze.
Het feit dat Bormo al tientallen jaren bestaat, is voor heel wat mensen een reden om voor het merk te kiezen. Het schept vertrouwen. Het is ook voor uitbaters van natuurwinkels een reden om het aanbod op te nemen in hun gamma.  Klanten verhalen  

Delen en reageren
Onze verdelers zijn trouwens fier op Bormo en delen maar wat graag onze posts op hun eigen bedrijfspagina die daar dan ook reacties losweekt. Ook bijvoorbeeld bij Herteleer Natuurbakkerij zijn ze enthousiast: “Bormo Wonder: en dat is het ook, een wondercrème” klinkt het daar.
“Het beste wat er is”, reageerde Danny op het gedeelde bericht van kapster Mireille die Bormo verkoopt aan haar klanten. Want het zijn inderdaad niet alleen biowinkels die Bormo te koop aanbieden aan hun klanten. Kapster Mireille noemt bijvoorbeeld de Bormo Shampoo het een “zeer goed alternatief” voor gewone shampoo. “Het is Belgisch, bio, vegan, zonder siliconen en parabenen en navulbaar. Ook veel niet-kapsalon klanten kopen het hier”, zegt ze.

En jij?
Wij zijn heel benieuwd om te horen waarvoor jij de producten van Bormo gebruikt. Dank je wel om het te laten weten via: https://www.facebook.com/bormoproducten/reviews

Is Bormo Shampoo een goede keuze?