BORMO SHAMPOOEen (te) warme föhn. Weinig zonlicht. Stress... Je haar krijgt heel wat te verduren. Als het niet zo goed gaat met jou, dan is dat te zien aan je haar. Want je haar is de barometer van je welzijn. Je centraal zenuwstelsel heeft een invloed op de gezondheid van je haar. Je hebt vast wel eens gehoord van iemand die volledig grijs werd na een heftige gebeurtenis. Het is dus belangrijk om goed zorg te dragen voor je haar.

Met de pure Bormo Shampoo geef je je haar wat het nodig heeft. De Bormo Shampoo kan ook perfect gebruikt worden om je lichaam te wassen. 

Bormo Shampoo is niet zomaar ‘een’ shampoo. Het is een 100% natuurlijke shampoo op basis van lavendel en rozemarijn die speciaal wordt bereid in grote eiken vaten van 180 liter.

Haaruitval, roos, gebroken haar, gespleten haarpunten, dof haar, droog of juist heel vet haar: deze energetische en biodynamische shampoo herstelt en voedt je haar. Het stimuleert de bloedsomloop, ontspant de hoofdhuid en werkt sterk revitaliserend – ook op de talgklieren en haarwortels.

Je hoeft niet langer jaloers te zijn op sterren met een gezonde, volle haardos. Bormo Shampoo geeft je haar volume en een mooie, natuurlijke glans zodat je terug blij in de spiegel jouw eigen haar bewondert.

Bormo Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes – ook dat van jou.

Heb je droog haar of last van haaruitval? Los dan een hoeveelheid Bormo Shampoo op in water en was je haar zachtjes met de vingertoppen. Doe dat ook als je Bormo Shampoo gebruikt om kinderhaartjes mee te wassen.

Heb je last van vet haar? Laat het Bormo Shampoo-schuim dan vijf minuten inwerken en spel vervolgens met warm water. Herhaal de behandeling en spoel na met lauw water.
 
Bormo Shampoo is verkrijgbaar in glazen flessen van 500ml en 1000ml