Een weldaad voor je haar“Ook jij kunt het stralend, gezond haar hebben dat je graag wilt  – zonder wondermiddelen of trucs”

achtergrond

3 toppers voor uw haar

BORMO SHAMPOO

Een (te) warme föhn. Weinig zonlicht. Stress... Je haar krijgt heel wat te verduren. Als het niet zo goed gaat met jou, dan is dat te zien aan je haar. Want je haar is de barometer van je welzijn. Je centraal zenuwstelsel heeft een invloed op de gezondheid van je haar. Je hebt vast wel eens gehoord van iemand die volledig grijs werd na een heftige gebeurtenis. Het is dus belangrijk om goed zorg te dragen voor je haar.

Met de pure Bormo Shampoo geef je je haar wat het nodig heeft.

Bormo Shampoo is niet zomaar ‘een’ shampoo. Het is een 100% natuurlijke shampoo op basis van lavendel en rozemarijn die speciaal wordt bereid in grote eiken vaten van 180 liter.

Haaruitval, roos, gebroken haar, gespleten haarpunten, dof haar, droog of juist heel vet haar: deze energetische en biodynamische shampoo herstelt en voedt je haar. Het stimuleert de bloedsomloop, ontspant de hoofdhuid en werkt sterk revitaliserend – ook op de talgklieren en haarwortels.

Je hoeft niet langer jaloers te zijn op sterren met een gezonde, volle haardos. Bormo Shampoo geeft je haar volume en een mooie, natuurlijke glans zodat je terug blij in de spiegel jouw eigen haar bewondert.

Bormo Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes – ook dat van jou.

Heb je droog haar of last van haaruitval? Los dan een hoeveelheid Bormo Shampoo op in water en was je haar zachtjes met de vingertoppen. Doe dat ook als je Bormo Shampoo gebruikt om kinderhaartjes mee te wassen.

Heb je last van vet haar? Laat het Bormo Shampoo-schuim dan vijf minuten inwerken en spel vervolgens met warm water. Herhaal de behandeling en spoel na met lauw water.
 
Bormo Shampoo is verkrijgbaar in glazen flessen van 500ml en 1000ml

BORMO HAARBALSEM

Is je haar toe aan een echte opkikker? Of wil je gewoon je haar en hoofdhuid extra verzorgen? Gebruik dan na je wasbeurt met Bormo Shampoo de verzorgende Bormo Haarbalsem. Die zorg voor een nog betere doorbloeding van de hoofdhuid en werkt heel ontspannend.

Bormo Haarbalsem leent zich ook prima als verzorgende haargel en als baardbehandeling.

Was eerst je haar met Bormo Shampoo. Verdeel vervolgens de Bormo Haarbalsem tussen je nog vochtige haar. Laat de conditioner een kwartier tot een uur inwerken. Zeker bij vet haar is het belangrijk om Bormo Haarbalsem zo lang mogelijk te laten inwerken. 

Bormo Haarbalsem is verkrijgbaar in een glazen pot van 100ml

BORMO HAARGLANS

Heb je last van droog haar of gespleten haarpunten? Dan heb je te weinig haarvet of is je haar uitgedroogd door de zon.
Bormo Haarglans vervangt je haarvet, beschermt je haar tegen de zon en houdt je haar gezond en sterk. Je haar krijgt weer een mooie, natuurlijke glans.

Bovendien zorgt Bormo Haarglans ervoor dat je veel gemakkelijker je haren kunt kammen.

Bormo Haarglans kun je zowel op droog als op pas gewassen, nog vochtig haar aanbrengen. Je hebt maar een klein beetje Haarglans nodig. Giet een kleine hoeveelheid Bormo Haarglans in de handpalm en breng het aan op je haar en vooral je haarpunten. Naspoelen hoeft niet.

 Bormo Haarglans is verkrijgbaar in een glazen flesje van 50ml