Bormo-Hygiëne

Bormo-Hygiëne werkt zeer zuiverend, is reukloos, milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Het is een hygiënisch reinigingsmiddel dat geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Dit product heeft een rustgevende werking in voet- en ligbaden.
Voeg twee à drie dopjes Bormo-Hygiëne bij uw badwater: uw huid wordt zuiver, jong en zacht, en u zal na het baden geen onaangenaam gevoel meer ervaren van jeuk, prikkelingen of rode plekken. Bij gebruik onder de douche heeft Bormo Hygiëne een verfrissende en opwekkende werking. Dit zuiveringsmiddel is ook in het bijzonder aan te raden voor het baden van kinderen. Zelfs als uw baby van het badwater drinkt, hoeft u zich geen zorgen te maken.
De ervaring heeft ons geleerd dat Bormo-Hygiëne voor heel wat doeleinden kan worden aangewend. Spoel er gerust uw groente en fruit mee: ze worden ontdaan van insectenresten en schadelijke stoffen en smaken beter.

Als glansmiddel in de vaatwasmachine of als afwasmiddel bij de vaat, geeft uw servies een prachtige glans. Bovendien laat dit product geen schadelijke film of onaangename geur achter, zodat de smaak en kwaliteit van eten en drinken niet wordt verstoord. Onverdund vermengd met aarde verwijdert u zonder problemen aanbranding en roestvorming van pannen.
Bormo-Hygiëne houdt het kunstgebit zuiver.
Leder wordt gereinigd en gevoed. Goud, zilver en porselein worden mooier en de kleur van edelstenen en mineralen dieper.
Als schoonmaakmiddel geeft het verrassende resultaten: uw auto lijkt wel nieuw, uw marmeren vloer is eindelijk schoon en glanzend en uw ruiten worden helder en bij een extra beurt zelfs dampvrij. Bovendien blijven bij het schoonmaken uw handen mooi en zacht.
Bormo-Hygiëne verzacht en versoepelt de fijnwas, wast babykleertjes veilig schoon en geeft wollen truien hun veerkracht terug. Bovendien worden de kleuren niet aangetast.
Ook hemdskragen, tapijten en gordijnen worden onberispelijk schoon. U kunt Bormo-Hygiëne onverdund aanbrengen op wijn- en vetvlekken, dan verdwijnen ze nadien gemakkelijk bij het wassen.
Kamerplanten worden zonder moeite ontdaan van stof en krijgen meer ademvrijheid. Dit product kan eveneens gebruikt worden voor de hygiëne van dieren.